Kauneushoitola Forssa - Hyvän Olon Hoidot | Kasvohoidot | Jalkahoidot | Kosmetologi

Kauneushoitola Forssa - Hyvän Olon Hoidot | Kasvohoidot | Jalkahoidot | Kosmetologi  @ Facebook

Perinne- ja erikoishoidot

Perinnehoidot
Terveyttä ja hyvinvointia tuhansien vuosien takaa

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta 45 min 50 €
Sopii erityisesti lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon, vilkastuttaa neste- je verenkiertoa ja näin auttaa kiputiloihin ja turvotukseen.

Turvehoidot

Hartiahoito,  hoidon kesto 1 h 68 €
Lämmin turve levitetään hartioille ja selän alueelle. Peitetään muovilla ja päälle asetetaan lämpöpakkaukset. Turpeen vaikutuksen aikana hierotaan jalat. Turve poistetaan ja rentoutuneet selän ja hartian lihakset hierotaan.

Jalkahaudehoito, hoidon kesto 1 h 68 €
Hoito aloitetaan jalkojen kuorinnalla, jonka jälkeen jalkateriin pannaan hoitoturvepussit. Turve sivellään polvien yläpuolelle  ja suojataan kelmulla. Päälle sijoitetaan lämpöpakkaukset. Vaikutuksen aikana hierotaan pään alue. Lopuksi jalat hierotaan hierontavoitella.

Kalevalainen jäsenkorjaus  1 h 65 €
45 min 50 €

Energiahoito 30 min 32 €, 1 h 55 € 
 
Metamorphinen käsittely 45 min  42 €
Jalkojen, käsien ja pään alueelta käsitellään hennoin ottein selkärangan heijastinpisteitä. Erittäin rentouttava kokonaisvaltainen hoito.
 
Rumpu- ja äänimaljarentoutus 45 min 45 €
Äänimaljahoitojen ja/tai rummmun avulla voit syvärentoutua ja edistää hyvinvointiasi. Kehon omat sisäiset paranemisjärjestelmät aktivoituvat kehon ollessa rentoutuneessa tilassa. Maljat värähtelevät ja soinnut hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Najo-healing rumpu/energiahoito 1,5 h 75 €
Hoidossa käytettävän rummun, savun ja kevyen kosketuksen avulla saadaan kehoa ja mieltä tasapainotettua, rentoutettua sekä energisoitua.

Sointurentoutus ryhmille
Anna harmonisten soivien äänimaljojen, rummun ja gongin syvärentouttaa sekä rauhoittaa mielesi ja kehosi. Kesto noin tunti.
Hinta 12 €/hlö, minimi koko ryhmälle on 5 henkilöä asiakkaan tiloissa tai luonnossa. Mahdollinen tilavuokra veloitetaan erikseen.

Korvakynttilähoito n. 30 min 27 €
Avaa nenä-, otsa- ja korvaonteloita ja lievittää kipua.