Kauneushoitola Forssa - Hyvän Olon Hoidot | Kasvohoidot | Jalkahoidot | Kosmetologi

Kauneushoitola Forssa - Hyvän Olon Hoidot | Kasvohoidot | Jalkahoidot | Kosmetologi  @ Facebook

Perinne- ja erikoishoidot

Perinnehoidot
Terveyttä ja hyvinvointia tuhansien vuosien takaa

Perinteinen verikuppaus hoidon hinta 65 €,
kotikäynnit + 5 € ja kilometrikorvaus
Kuppaus on vanha kansanparannuskeino. Kuppauksessa hoidettavasta poistetaan laskimoverta käyttämällä välineenä kuppaussarvia, jotka imeytetään ihoon vetämään verta alipaineen avulla. Saunominen, sarvet selän ja jalkojen alueelle yhteensä noin 30 kpl.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta 1 h 55 €
Sopii erityisesti lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon, vilkastuttaa neste- je verenkiertoa ja näin auttaa kiputiloihin ja turvotukseen.

Turvehoidot

Hartiahoito,  hoidon kesto 1 h 60 €
Lämmin turve levitetään hartioille ja selän alueelle. Peitetään muovilla ja päälle asetetaan lämpöpakkaukset. Turpeen vaikutuksen aikana hierotaan jalat. Turve poistetaan ja rentoutuneet selän ja hartian lihakset hierotaan.

Jalkahaudehoito, hoidon kesto 1 h 60 €
Hoito aloitetaan jalkojen kuorinnalla, jonka jälkeen jalkateriin pannaan hoitoturvepussit. Turve sivellään polvien yläpuolelle  ja suojataan kelmulla. Päälle sijoitetaan lämpöpakkaukset. Vaikutuksen aikana hierotaan pään alue. Lopuksi jalat hierotaan hierontavoitella.

Turvesauna
Hyvän olon Saunapirtti - hoitava sauna

Hinta sisältää suolakuorinnan, turpeen ja pesuaineet
25 €/hlö, minimi 5 henkilöä.

Saunomisen jälkeen tarjoillaan kahvi tai yrttitee. Sopii erinomaisesti yrityksille, yhdistyksille, kuntoilijoille, ystävä- ja polttariporukoille sekä perheille.
Kysy hintatarjousta, kun haluat järjestää turvesaunan omissa tiloissasi! Hyvän olon Saunapirtti sijaitsee Tammelassa, Auran pirtillä. Varaukset ja tilaukset 050 575 6611, Jenni Järvinen, perinnehoitaja.

Kalevalainen jäsenkorjaus 55 € (opiskelijahoito)

Erikoishoitoja

Energiahoito 30 min 25 €, 1 h 40 € 

Metamorphinen käsittely 1 h  40 €
Jalkojen, käsien ja pään alueelta käsitellään hennoin ottein selkärangan heijastinpisteitä. Erittäin rentouttava kokonaisvaltainen hoito.

Äänimaljahoito 45 min 40 €
Äänimaljahoitojen avulla voit syvärentouttua ja edistää hyvinvointiasi. Kehon omat sisäiset paranemisjärjestelmät aktivoituvat kehon ollessa rentoutuneessa tilassa. Maljat värähtelevät ja soinnut hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Korvakynttilähoito n. 30 min 25 €
Avaa nenä-, otsa- ja korvaonteloita ja lievittää kipua. 

Kosmeettinen akupunktio  25 €
Neuloitus 12 neulaa kasvoihin, käsiin ja jalkoihin

Akupunktiohieronta kasvoihin, n.0,5 h  30 €

Akupunktiohieronta ja neuloitus, n.1,15h  55 €